Black Star La editorial de llibres de reggae en castellà

Black Star es la primera editorial especialitzada en llibres de reggae en castellà i com nosaltres som uns grans amants d’aquesta musica caribenya en totes les seues versions us recomanem que compreu i recolzeu aquest projecte fet desde el cor i el sentiment. De moment nomes tenem un llibre “La leyenda de Sugar Minott y Youth Promotion” escrit per Beth Lesser que podeu comprar a la teua tenda on-line per nomes 9,50€, de moment no tenen versió per ebook. podeu seguir la seues actualitzaciona al seu Facebook i a al seua web.

Us deixem am la ressenya del llibre “La leyenda de Sugar Minott y Youth Promotion” i amb un parell de videos de you tube molt interesants.

La leyenda de Sugar Minott y Youth Promotion” Beth Lesser rendeix amb aquest llibre un sentit tribut a una de les veus més destacades de la història del reggae, Sugar Minott, qui sempre va mantenir els seus llaços amb el gueto que créixer. L’autora, que va conèixer en profunditat l’artista i l’escena dancehall en els seus inicis, ens presenta a una de les figures més carismàtiques del reggae i ens permet d’aquesta manera fer una immersió en la vida del gueto de Kingston i de l’escena dancehall de principis dels anys 80. Quan encara es parlava de nice up the dance i els nois no volien ser the baddest.

 

Un pensament sobre “Black Star La editorial de llibres de reggae en castellà

Deixa un comentari