Season Finale Sons of Anarchy Temp.4: To Be (Act 1 & 2)

Sons of Anarchy ha resultat ser un interessant culebró de motorbikers assassins. Ja n’hem parlat abans a Fessols&Naps.

Dic culebró perquè la forma en que es despleguen les històries en aquesta sèrie es produeix a mode de trames molt contínues en el temps, informacions de les quals es van assabentant poc a poc alguns personatges i el joc està en com li oculta què, amb la complicitat de l’espectador que coneix la veritat.

Aquesta és l’estratègia del suspens: quan saps que pot ocórrer alguna cosa i pateixes per vore com es materialitza.

L’altra estratègia bàsica és la sorpresa, no hi ha bona sèrie thriller sense sorpreses al·lucinants.

El cas és que aquesta sèrie, amb certa elegància a parts iguals amb un to macarra, aconseguix construir ponts, jugant al màxim amb l’història interna que l’espectador construeix al seu cap, i moltes vegades ocorre el que havies pensat, però quasi mai com ho havies imaginat.

Aquesta és la gràcia del culebró elegant Sons of Anarchy. Kurt Sutter, el creador (executive producer), que apareix en la sèrie interpretant a Otto, ha sabut finalitzar aquesta quarta temporada amb la seguretat de què, almenys, hi haurà una cinquena. I es queda tot molt en l’aire. Vorem com acaba esta trepidant sèrie.

[/spoiler] Quant a la season finale és molt interessant el punt final que marca la temporada 4, perquè planteja una nova dinàmica de personatges per a la cinquena. Noves explosions, nous morts, més tràfic d’armes o de drogues, més dones malèfiques i homes crüels.

Molt de temps ha passat des de que els Sons eixiren de la càrcel i negociaren amb el cartel i Romeo Parada, el principi d’aquesta temporada. Ja quasi ningú recorda el periple per Irlanda en busca de Abel, el fill de Jackson a la temporada anterior. I en realitat, a ningú li importa ja el puto bebé.

[/spoiler/spoiler] Piney està mort, Bobby a la trena i Clay és història. Però Jax és l’amo ara, Samcro never dies. I les old ladies miren per damunt del muscle arreglant el futur dels mascles.

I és què esta sèrie va a tota hòstia, és com anar damunt una Harley i com deia aquella: com un pepino.

VORE ONLINE SEASON FINALE SONS OF ANARCHY 4X14 A CUEVANA

VORE ONLINE SEASON FINALE SONS OF ANARCHY 4X14 A SERIESYONKIS

❤ SOA

6 pensaments sobre “Season Finale Sons of Anarchy Temp.4: To Be (Act 1 & 2)

 1. Coincideixo amb el que comenteu, per mi espectacular temporada i molt bon final… de les sèries més en forma actualment, hi ha poques que es vagin superant temporada rera temporada sense afluixar…gran repte, la cinquena, estic impacient per veure-la 😉

  M'agrada

 2. Cierto, pese a traicionar esa regla implícita de “lo que sale al principio tiene consecuencias”, los guionistas han conseguido misteriosamente mantener un nivel extraordinario. Lo que todos esperamos es que vuelvan pronto 🙂

  M'agrada

 3. I què me’n dieu de l’excèntric Lincoln Potter? Al meu parer, un personatge boníssim en aquesta quarta! Abans teniem al tonto del shèriff Hale i desprès a la maníaco-obssessiva Sthal… Quan semblava que no podien fer més ‘personatges dolents’ va i treuen aquest senyor, fantàstic!

  Sons of Anarchy, una de les millors sèries que segueixo actualment, cada temporada a millor. Espero impacient la cinquena… 🙂

  M'agrada

 4. Fessols i jo tenim una teoria entorn a Licoln Potter, de fet creguem que tornarà a eixir en la cinquena pq si és allò que pensem… tela!

  Grandíssima sèrie! Tots esperem amb impaciència a l’any que ve.

  Salut, Núria!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s