The Yes Men

The Yes Men són un duo d’activistes format per Andy Bichlbaum i Mike Bonanno que practiquen el que ells criden “correcció d’identitat”, que tracta bàsicament de desemmascarar a les corporacions multinacionals i a tot l’entramat d’interessos polítics i econòmics tendents a la seva protecció en perjudici dels ciutadans de tot el planeta.

Es fan passar per persones poderoses i portaveus d’organitzacions prominents, acceptant les invitacions rebudes en les seves pàgines web per a aparèixer en conferències i programes de televisió. Després usen la seva autoritat recentment adquirida per a expressar la idea que les corporacions i organitzacions governamentals sovint actuen en maneres deshumanitzants cap al públic en general.

El seu mètode usualment és la sàtira: fent-se passar per portaveus corporatius o del govern, solen fer comentaris xocants i denigrants sobre els treballadors i consumidors.

The Yes Men s’han fet passar per portaveus d’organitzacions tals com l’OMC, McDonald’s, Dow Chemical, entre  d’altres.

Podeu vore mes en la seua pagina web, Tambe tenen un llibre editat en castella molt interesant aixi com 2 pelicules documentals, us possem l’enllaç de les 2 pelicules i un trailers per si us voleu descarregar:

The yes men (2003)

http://rapidshare.com/files/232645618/The.Yes.Men.part1.rar http://rapidshare.com/files/232649858/The.Yes.Men.part2.rar http://rapidshare.com/files/232654018/The.Yes.Men.part3.rar http://rapidshare.com/files/232783445/The.Yes.Men.part4.rar http://rapidshare.com/files/232787091/The.Yes.Men.part5.rar http://rapidshare.com/files/232791005/The.Yes.Men.part6.rar http://rapidshare.com/files/232794767/The.Yes.Men.part7.rar

The yes men fix the world (2009)

http://www.megaupload.com/?d=IJOH5G2F
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s