Manipulació

A principis de la setmana passada vàrem vore com en les parades de bus n’hi havien cartells tipogràfics en blanc i negre, ens va sorprendre aquest tipus de publi ja que no es molt comuna a la nostra ciutat. De primeres ens vàrem alegrar de que al fi algú s’arriscara a fer publi amb tipografia, però al analitzar el missatge i vore que la gran quantitat de cartells que hi havien ens va fer sospitar, com es que ningú signava el anunci? vàrem pensar que era Acciona, que ja havia fet una campanya d’aquest tipus fa poquet.

Quan vàrem vore els anuncis en la tele, on eixien els famosillos progres i no tan progres recolzant la campanya, ja definitivament ens vàrem convèncer de què era una trampa feta per algú que precisament era tot el cotrari a eixe misatge de sol·lidaritat. És com quan McDonalds fa publi sobre com són de saludables les seues hamburgueses.

Avui hem vist en ateneu popular un article referent a aquesta campanya, no estem gens d’acord amb ells, resulta que els que estan darrere d’aquesta campanya són tots els fills de puta que ens han clavat en la crisi. A internet s’han creat grups de resitència, en facebook i diversos blog s’han fet resó per a criticar a aquesta gentola, que es pensen que som imbecils?? us deixem algun enllços de la resistència a internet. Seguirem aquestes reaccions i lluitarem contra estos cabrons. mimesacojea, pseudonimma

Un pensament sobre “Manipulació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s