Vaga general virtual a Bèlgica

A totes les agències belgues de publicitat hi ha ara mateix una vaga virtual. La vaga consisteix en tancar totes les seues pàgines web i, a canvi, han insertat un manifest que es pot llegir botant d’una a l’altra. Millor és que entreu ací i gaudiu de les bones idees dels publicistes (a què al final la publicitat tindrà una utilitat real): VAGA GENERAL VIRTUAL. El motiu, més bé la gota que fa vessar el got, ha sigut l’icompliment de la llei en la celebració de concursos. Us recordem que els concursos son els fills de puta que fan treballar a la gent sense compensar-los econòmicament per a poder furtar les idees de forma gratuïta.

Per cert, us n’heu adonat de què, a banda d’una protesta, alhora és una forma molt efectiva de fer-se publicitat a ells mateixos? Bona sinèrgia.

Acabem de vore a la web del C de C (Club de Creatius), en concret al blog que hi alberguen, la interessant notícia per a la publicitat europea. Es pot fer alguna vosa contra el sistema devaluat i despreciatiu sobre la publicitat i el disseny gràfic. Es pot lluitar. Nou concepte: vaga general virtual/virtual strike. Mateix objectiu: rebel·lar-se contra un sistema capitalista inhumà i allunyat del treballador. Des d’ací tot el nostre recolzament.

Anuncis

Un pensament sobre “Vaga general virtual a Bèlgica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s