Free Mumia

Free Mumia: Petició on line per Mumia

Els que baix signem sol·licitem que eleveu la vostra veu en contra de la pena de mort de Mumia Abu-Jamal, i en contra de totes les execucions amb les quals s’enfronten homes, dones i nens al voltant del món. La pena màxima és inadmissible en societat civilitzada i menyscaba la dignitat humana. (Assemblea General de les Nacions Unides, moratòria en l’ús de la pena de mort, resolució 62/149, desembre 18, 2007; confirmada, resolució 63/168, desembre 18, 2008).

El senyor Mumia Abu-Jamal, cèlebre periodista i escriptor negre, duu gairebé tres dècades en el pavelló de la mort en Pennsylvania. Encara que la sort del senyor Mumia Abu-Jamal en la seva qualitat de reclús de l’estat està fora del seu control, a vostè, qui exerceix el lideratge moral en l’àmbit internacional, els sol·licitem que facen una crida mundial per a què cessi la pena de mort en tots els casos sancionats amb la pena de mort. El senyor Mumia Abu-Jamal s’ha convertit en un símbol mundial, és “la veu dels que no tenen veu” en la lluita contra la pena de mort i l’abús dels drets humans. Hi ha més de 20.000 persones que esperen la seva execució al voltant del món, i hi ha més de 3.000 als Estats Units.

En el judici de 1982 del senyor Mumia Abu-Jamal es va practicar el racisme. El judici es va celebrar a Filadèlfia que te una història de corrupció i discriminació entre les forces policials ben coneguda. Amnesty International, (l’organització d’Amnistia Internacional), guanyadora del premi Nobel va determinar que molts dels aspectes d’aquest cas no van complir amb les normes internacionals que garanteixen la justícia dels actes jurídics. “Amb la finalitat de fer justícia se li ha de concedir un nou judici a Mumia Abu-Jamal. . . . El judici ha d’acatar totes la normes internacionals de justícia…no ha de permetre’s la una nova aplicació de la pena de mort.” (A Life In the Balance – The Case of Mumia Abu-Jamal, en 34; http://www.amnesty.org/en/library/info/AMR51/001/2000; www. Amnesty.org/en/library/info/AMR51/001/2000.)

[Nota: Aquesta petició ha estat aprovada per Mumia Abu-Jamal i el seu advocat principal, Robert R. Bryan, San Francisco.]

libertad-mumia.blogspot.com

Anuncis

Un pensament sobre “Free Mumia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s