CONSPIRACIÓ MUNDIAL: De com el Titanic va eclipsar el Lusitania

El cas de l’afonament del Titanic és un cas paradigmàtic d’un succés memorable, l’arxiu de Life recull unes poques imatges del transatlàntic. Era un vaixell espectacular, tot i que al mateix viatge inaugural va afonar-se després de xocar contra un iceberg. Va ser a 1912 i ha estat narrat innumerables vegades pels mitjans de comunicació.

En canvi el cosí lleig del Titanic, el Lusitania, un dels dos vaixells botats per la Cunard Line, amb ajut financer del govern britànic, va patir l’atac d’un submarí alemany, que l’afonà, deixant una xifra de morts superior a les 1100 persones. Això va ocórrer en maig de 1915 i va suposar l’entrada dels EUA en la Primera Guerra Mundial. Eixa és la versió oficial, mentre algunes fonts asseguren que, és clar, el vaixell es va afonar, però no a causa de cap torpede.

Darrere de la qüestió de l’eclipsi del Lusitània i de per què coneixem més la història del Titanic, en lloc de l’apasionant anècdota del fals atac alemany per a justificar l’entrada en combat dels EUA en la WWI, podria estar l’interés nordamericà en fer passar desapercebudament les seues grans mentides justificadores de guerres injustificables, com també va ocórrer amb les armes de destrucció massiva com a detonant de la guerra de l’Iraq o en el cas de l’inici de la guerra del Vietnam, amb el fals atac vietnamita en el golf de Tonkin.

Major T. R. Milton (L) Deputy Chief & Admiral U. S. Grant Sharp (R) of staff at `Cincpac' during conference over N. Vietnamese attack on US ships in Tonkin Gulf. BILL RAY. 1964

 

Viquipèdia sobre la qüestió: “[…] però no va ser fins a l’agost de 1964 que succeí l’anomenat incident del golf de Tonkin. Dos destructors que navegaven pel golf de Tonkin informaren que havien estat atacats en dues ocasions per llanxes vietnamites. S’arribà a dir que durant el segon atac els varen llançar desenes de torpedes; aquest fet posteriorment fou desmentit. El president Lyndon B. Johnson decidí actuar amb tot el poder del que disposava. Després de l’incident, el mateix president Johnson comentà que els tripulants de les naus havien confós als vietnamites amb un estol de peixos voladors, i actualment és difícil, per no dir impossible, trobar experts que no considerin l’afer de Tonkin un error provocat per les condicions meteorològiques; però resultà l’excusa definitiva de Johnson per sol·licitar al Congrés l’aprovació de la resolució del Golf de Tonkin“.

Dir que els EUA han provocat guerres no és creure en el conspiracionisme, és jutjar les dades que tenim de forma realista, el seu PIB depén d’això.

De l’interés econòmic del EUA en la indústria armamentística i dels imperis empresarials que s’enriqueixen amb la reconstrucció dels països destruïts, així com la seua naturalesa de controladors del poder mundial, coherentment sorgeix l’interés d’aquest país per inventar-se guerres on no les hi ha. Totes aquestes tesis són sostingudes pel ja mític documental Zeitgeist, albergat a google video, via Kaosenlared.

Anuncis

2 pensaments sobre “CONSPIRACIÓ MUNDIAL: De com el Titanic va eclipsar el Lusitania

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s